Horgászvizsga időpontja, rendje

A László István Honvéd Sporthorgász Egyesület 2019. évben az alábbi időpontokban tervezi a horgászvizsgáztatás lebonyolítását.

 

2019. évre vonatkozóan: februártól november hónapig általában minden hónap 2.-dik és 4.-dik csütörtöki napján.

február 14. ; február 28.
március 14 ; március 27 (szerda!!!)
április 11 ; április 25.
május 9. ; május 23.
június 13. ; június 27.
július 11.
augusztus 1.; augusztus 22.
szeptember 12, ; szeptember 26.
október 10, ; október 24.
november 14. ; november 28.

 

A vizsga helyszíne: László István Honvéd Sporthorgász Egyesület irodája – 6800. Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 87.

A vizsga kezdési időpontja: az adott nap 17.00 óra.

Horgászvizsga díja (2019): bármely vizsgázó részére díjtalan!!!

Horgászvizsgára minden, a jelentkezés napján - a fentiek alapján - 10. életévét betöltött cselekvőképes személy jelentkezhet.tehát a vizsga a hatályos jogszabály szerint kizárólag 10 éves életkor beltöltésétől tehető.

FIGYELEM:  Amennyiben a horgászvizsgára jelentkező személy a vizsgára jelentkezés napján még nem töltötte be a 14. életévét, abban az esetben a vizsga megkezdése előtt köteles bemutatni a vizsgabizottságnak a törvényes képviselője által – a horgászvizsgán történő részvételhez – adott hozzájárulást.A vizsga a hozzájárulás hiányában nem kezdhető meg.

A vizsga megkezdése előtt "Horgász regisztrációra" van szükség - 14 év felett kártyaigényléssel. Ezért kérjük hozza magával az adókártyáját ill. személyes okmányait. A regisztrációt a vizsga megkezdése előtt irodánkban díjmentesen elvégezzük.

A vizsgára való felkészülést a törvényi, rendeleti előírások és erre építő kiadványok segítik. A vizsgára felkészítő anyag weblapunkról letölthető ( letölthető tananyag - "Horgászvizsga - Vizsgaanyag" menüpont alatt ), illetve irodánkban térítés ellenében nyomtatott formában átvehető.

Megfelelő előzetes jelentkezés esetén a vizsgát megelőző pénteken 13.00 – 17.00 óra között ingyenes tájékoztatást tartunk.

Jelentkezés: elnok@lishe.hu, uvelnok@lishe.hu vagy nyitvatartási időben az irodában személyesen.

A vizsgával kapcsolatosan információt helyezünk el az egyesület honlapján (www.lishe.hu) valamint a tájékoztatót az egyesületi irodában is kifüggesztjük