Megyei Tisztségviselői Horgászverseny

Megyei Tisztségviselői Horgászverseny

2016.október 22. Maty-ér versenypályán 17 egyesületi csapat részvételével zajlott a HECSMSZ hagyományos Tisztségviselői horgászversenye.

A négyórás vetélkedőre a megyei egyesületi elnökök, titkárok, alelnökök voltak hivatalosak, az általuk alkotott háromfős csapatok mutatták meg horgásztudásukat.

A program 7-kor, zsíroskenyeres reggelivel, kinek-kinek ízlése szerint egy kupica pálinka, kávé elfogyasztásával kezdődött, majd dr. Petrik Orbán a megyei szövetség elnöke és Gósz Zoltán alelnök nyitotta meg a rendezvényt. Láda Gáspár ügyvezető elnök, a versennyel kapcsolatos tudnivalókat ismertette.

A tájékoztató után kisorsolták a helyeket s megkezdődött a verseny – az időjárás kegyes volt a megjelentekhez, mert a gyülekező alatt még szemerkélt az eső, de a helyeket már ragyogó napsütésben foglalhatták el a versenyzők. Túl nagy eredmények a hideg időjárás miatt nem születtek, de jó néhány ponty a szákokba került. A legsikeresebbek, főleg feeder szerelékeikkel, hármat-négyet is fogtak a testesebb potykákból. Összességében a a HECSMSZ halőri brigádja alkotta mérlegelő csapat 130,5 kg halat mérlegelhetett.

A Csapatversenyt a László István Honvéd Sporthorgász Egyesület vezetőiből álló csapat (Katona Bálint, Horváth Gusztáv, Oláh Gábor) nyerte a KATECH He és a Szőke Tisza He csapata előtt.

(HECSMSZ nyomán)